Radna mjesta

Dodik: RS će uskoro zaposliti oko tisuću osoba

Milorad Dodik
Foto: VL FOTO
18.03.2014.
u 10:02

Dodik i Cvijanović razgovarali su u Trebinju s predstavnicima odbora ratnih vojnih invalida i obitelji poginulih boraca

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je Vlada RS osigurala novac da ove godine na području Trebinja bude riješeno pitanje smještaja obitelji poginulih branitelja i ratnih vojnih invalida do četvrte kategorije. Dodik i premijerka RS Željka Cvijanović razgovarali su s predstavnicima odbora vojnih invalida i obitelji poginulih boraca. Dodik je nakon sastanka rekao da je proširenje popisa za stambeno zbrinjavanje ovih kategorija jedan od problema koji se stalno pojavljuje.

On je napomenuo da su do sada bili jedan do dva neriješena slučaja, a da sada ima 16 obitelji koje treba stambeno zbrinuti. Prema njegovim riječima, radna mjesta su jedno od ključnih pitanja društva nakon spekulativne privatizacije i svjetske ekonomske krize. Dodik je najavio više razgovora o načinu kako iznaći mogućnost za brže zapošljavanje, te da će u RS u idućem razdoblju biti zaposleno oko tisuću ljudi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije