Naslovnica Vijesti

Dodik: Prisluškuju me sigurnosne službe, ja sam najprogonjeniji čovjek u BiH

11. studenoga 2017. u 09:18 0 komentara 151 prikaza
Milorad Dodik

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da ga prisluškuju sigurnosne službe BiH, te da je nalog da se "stavi na mjere" izdan na osnovu zahtjeva tužiteljstva u Sarajevu, zbog istrage koju su pokrenuli, ali da mu nije poznato kakve.

Dodik je naveo da je dobio obavijest od suda u Sarajevu da se protiv njega poduzimaju mjere prisluškivanja, te istaknuo da je on najprogonjeniji čovjek u BiH.

"To nije ništa novo, jer znam da moje razgovore prati bar deset agencija. Međutim, ovdje je riječ o tome da neki sud BiH prisluškuje predsjednika Republike i to je problematično", rekao je Dodik za "Večernje novosti". 

Dodik je rekao da ne zna zašto je sud poslao obavijest o tome, ali pretpostavlja da su se bojali da ne sazna na drugi način i da se to pretvori u veliki problem.

"Ovako mogu reći - eto, obavijestili smo vas", dodao je on. Kaže kako to njemu, međutim, više nije problem, nego ga čak pomalo i zabavlja.

"Ne znam zašto me prisluškuju, kada ja otvoreno kažem da se zalažem za samostalnu Republiku Srpsku", dodao je predsjednik Srpske.

Dodik je naveo da ga pokretanje istrage protiv njega ne iznenađuje, jer je to postalo uobičajena praksa.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.