susret

Dodik i predstavnici ruskih tvrtki o modernizaciji TE Gacko i Ugljevik

Milorad Dodik
03.04.2018.
u 18:13

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjoj Luci sa Sergejem Ivanovičem Šmatkom, specijalnim predstavnikom predsjednika Ruske Federacije o pitanjima međunarodne suradnje u oblasti elektroenergetike i s predstavnicima grupe kompanija „ZiO“ , koja predstavlja asocijaciju ruskih tvrtki u sklopu Akcionarskog društva „Podoljska fabrika za mašinogradnju“. 

Teikom sastanka razgovarano je o rekonstrukciji i modernizaciji termoelektrana Gacko i Ugljevik od strane „Podoljske fabrike za mašinogradnju“, zahvaljujući kojom bi se produžio životni vijek dvije termoelektrane i povećala njihova snaga, priopćeno je iz ureda entitetskog predsjednika.

Dodik i specijalni predstavnik predsjednika Ruske Federacije Sergej Šmatko istaknuli su, kako se dodaje, značaj suradnje u svrhu modernizacije i rekonstrukcije energetskih objekata u RS, te izrazili nadu da će današnji sastanak rezultirati konkretnim dogovorima u što skorije vrijeme.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije