lokalni iizbori

Dodik glasovao u Beogradu: Jedino pravo koje koristim u Srbiji

Tanjug
04.03.2018.
u 11:50

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik glasovao je danas na lokalnim izborima u Beogradu i poručio da glasovanjem želi doprinijeti da Srbija bude demokratska i stabilna i ostane snažan faktor stabilnosti u regiji.

"Srbija je zemlja koja je najvažnija za regionalnu stabilnost i razvoj. Želim Srbiju koja je posvećena razvoju i boljitku i koja je zagledana i prema Srbima u okruženju, prije svega u Republici Srpskoj", rekao je Dodik nakon glasovanja na biračkom mjestu 34 na Savskom vencu, javlja Srna. 

Dodik je rekao da Republika Srpska smatra Srbiju svojom maticom i dodao da je zainteresiran za njenu stabilnost i snagu. 

Predsjednik RS istaknuo je da već drugi put koristi pravo da glasuje na izborima u Srbiji. 

"Ja ne koristim nikakva druga prava osim moja demokratska prava da mogu glasati. Ne koristim prava ni socijalnog, ni zdravstvenog, ni mirovinskog, jer ta prava koristim u Republici Srpskoj. Ako je Srbija dala mogućnost da na ovaj način mogu sudjelovati, ja to koristim i ništa više", rekao je Dodik.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Feral
Feral
15:59 04.03.2018.

Koga briga sto je Duduk glasao ?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?