čestitao Božić

Dodik: Da Božić donese svima radost, mir i sreću

dodik
Reuters/PIXSELL
04.01.2020.
u 16:25

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitima, episkopima, svećenicima i monasima Srpske pravoslavne crkve i svim pravoslavnim vjernicima Badnji dan i blagdan Božić, sa željom da ovaj najradosniji kršćanski blagdan donese svima radost, mir i sreću.
 
- Želim da vam Božić svima donese snagu da se izborite sa izazovima sa kojima se susrećete i da ovaj blagdan ispuni svaki dom toplinom, radošću i slogom.
 
Božić je najradosniji obiteljski blagdan kada se okuplja cijela obitelj i slavi s najbližima i najmilijima i zato su ljubav, razumijevanje, solidarnost i tolerancija poruke koje nam ovaj blagdan donosi i koje nas ispunjavaju.

Želim da vam Badnje veče donese mir, spokoj i ljubav, a Božić zdravlje, duhovnu radost i vjeru u bolje sutra.

Uz tradicionalni kršćanski pozdrav "Mir Božiji - Hristos se rodi" svim vjernicima želim da predstojeće božićne blagdane provedu onako kako dolikuje tradiciji - u miru i radosti, u krugu svoje porodice i prijatelja - kaže se u Dodikovoj čestitci. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije