mostar

Dodijeljene nagrade za najuređenija dvorišta u Mostaru

09.07.2019.
u 14:45

Dodjela novčanih nagrada, robnih bonova i zahvalnica za najljepše uređeno dvorište, školsko dvorište, balkone i terase stambenih objekata te za najuređeniji gradski prostor upriličena je u utorak u Gradskoj vijećnici u Mostaru.

Pobjednicima je prigodne nagrade uručila glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina. Ona se tom prigodom zahvalila svima na prijavi na natječaj, koji se organizira već četvrtu godinu, istaknuvši kako oni svojim angažmanom unaprjeđuju životnu sredinu te uljepšavaju svoje okruženje, ali i grada u cjelini.

U kategoriji za najuređenije osnovnoškolsko dvorište prvu nagradu u vrijednosti od po 900 maraka dobile su Šesta osnovna škola i Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića, dok je nagradu za najuređenije srednjoškolsko dvorište dobila Srednja prometna škola.

Nagradu za najljepši balkon osvojila je Nevenka Zubac, dok je Slavko Lauš dobio prvu nagradu za najuređenije dvorište.

Dobitnica prve nagrade u kategoriji za najuređeniji gradski prostor je Veselka Ramljak, dok je u kategoriji za najuređenije dvorište ustanove za osobe s posebnim potrebama prvonagrađena Udruga roditelja i djece s posebnim potrebama "Vedri osmjeh".

U kategoriji za najuređenije dvorište gradskog vrtića prvu nagradu osvojio je Dječji vrtić "Ciciban", a prvu nagradu za najljepši hortikulturni detalj Amsal Mešić.

Izvan kategorija dodijeljena je i posebna nagrada za doprinos hortikulturalnom uređenju, a ona je pripala Rukometnom klubu "Lokomotiva".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije