Dodavanjem ovog sastojka možete poboljšati ukus kuhanog krumpira

Krumpir salata
Shutterstock
22.06.2025.
u 16:23

Mnoga kuhana jela nezamisliva su bez krumpira, a kad ga kuhate najvažnije je postići dobar okus. Dodavanjem jednog sastojka, vaš krumpir će biti savršeno kuhan i ukusan. 

Kad želite skuhati krumpir, ako ste odabrali pravu sortu za kuhanje, važno je upotrijebiti koristan trik koji će ovo jelo učiniti još ukusnijim.

Naime, korisno je dodati ocat u vodu u kojoj kuhate krumpir jer će mu to pomoći da zadrži oblik. Preporučuje se kuhati krumpir oko 30 minuta, a nakon 13 minuta dodati ocat, piše klix.ba.

Ocat ima ulogu učvršćivanja krumpira jer jača njegovu membranu. Zahvaljujući tome, krumpir će zadržati svoj oblik i neće se raspasti ili postati kašast.

Za ovu svrhu možete koristiti bilo koju vrstu octa koju imate, a ovaj savjet uvijek možete primijeniti, posebno kada pripremate krumpir salatu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije

Kupnja

Pretplata