policija RS-a pronašla oružje

Djevojčice u Srebrenici slikale se sa zoljama uz komentar: Spremne za napad

SRPSKAINFO/RAS/ILUSTRACIJA
29.07.2020.
u 11:10

Policijski službenici Uprave za borbu protiv terorizma i ekstremizma Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske i Policijske postaje Srebrenica izvršili su jučer na osnovi naredbe Osnovnog suda u Srebrenici na području općine Srebrenica pretres na dvjema lokacijama koje koristi osoba S. N. u cilju pronalaska nelegalnog oružja i streljiva.

- S. N. je 13. srpnja na svom Facebook profilu objavio nekoliko fotografija dviju djevojčica koje na ramenima drže minsko-eksplozivna sredstva zolje ili ose uz komentar: "Srebreničke osice spremne za napad“ – navodi se u priopćenju iz MUP-a RS-a.

- U obiteljskoj kući S. N. policijski službenicu su prilikom pretresa pronašli pištolj Glok 19 i dvije ispaljene zolje – naveli su iz MUP-a RS-a.

O cijelom događaju obaviješten je dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini, te će protiv ove osobe biti podneseno izvješće za kazneno djelo nedopuštene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih tvari.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije