Otvoreno pismo

Djelatnice sportskih kladionica: Što je alternativa za radna mjesta, redovite plaće, topli obrok...?

kladionica
24.08.2016.
u 18:18

Svojom plaćom hranimo naše obitelji, školujemo djecu, izdržavamo roditelje i rodbinu za koju se ova država ne može, ili ne zna pobrinuti - upozorile su djelatnice

Djelatnice sportskih kladionica u Bugojnu uputile su otvoreno pismo javnosti, nakon javne rasprave o otvaranju i radu kladionica i drugih igara na sreću, koja je održana u srijedu u organizaciji općinskih vlasti.

-U vrijeme kada se za jedno radno mjesto natječe nekoliko stotina osoba, lokalna zajednica organizira javne rasprave, kojima pokušava bez posla ostaviti stotinu radnika, i ugroziti egzistenciju 300 članova njihovih obitelji, navodi se u ovom pismu, javlja Fena.

Njegove potpisnice ističu, također, da im rad u kladionici osigurava sigurnost u kreiranju kućnog proračuna što je, smatraju, jako važno s obzirom da je "danas teško naći poslodavca koji redovito izmiruje sve svoje obveze prema radnicima".

-Svojom plaćom hranimo naše obitelji, školujemo djecu, izdržavamo roditelje i rodbinu za koju se ova država ne može, ili ne zna pobrinuti - upozorile su.

Pozvale su predstavnike lokalne zajednice da im omoguće da na pošten i zakonit način zarađuju svoje plaće, te im, na kraju pisma, postavili pitanje: Što je alternativa za radna mjesta, redovitee plaće, topli obrok, doprinose i godišnje odmore?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?