Skandalozno

Direktor privatizirao Željeznice FBiH, odbija imenovati novu Upravu

17.01.2019.
u 10:00

Vjerojatno samo u Bosni i Hercegovini direktori pojedinih javnih poduzeća mogu negirati odluke Vlade, ponašati se kabadahijski te, uz pomoć sindikata, predstavljajući se žrtvom stranačkih kadroviranja, mogu privatizirati kompaniju koja je vlasništvo svih građana. To se upravo događa u Željeznicama Federacije BiH, i to od generalnog direktora ove kompanije Enisa Džafića kojega je upravo SDA imenovao na tu dužnost. Naime, direktor Džafić dvije pune godine ne želi provesti odluku Vlade i resornog ministra prometa i veza Denisa Lasića o imenovanju pet izvršnih direktora Željeznica FBiH koji su konačno pozvali Vladu i ministra Lasića da smijeni Džafića. U najmanju ruku znakovito je kako su ovo pismo potpisali izvršni direktori koje su predložili SDA, SBB i HDZ BiH, kandidati stranaka koji još uvijek čine većinu u Vladi Federacije BiH.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH

Ključne riječi

Komentara 1

MR
Mrca
10:51 17.01.2019.

Najveca organizirana mafija, koja je pronevjerila desetine miliona. Nista novo, to je samo jedan od primjera a takvih je na desetie. Eto oni sami bez potpore od stranaka, to rade. Pa do kada ce te ove jadne ljude smatrati ludim,, maloumnim. Tugo golema.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije