Rama

Direktor Elektroprivreda HZHB ugostio predsjednika uprave HEP-a

ama
23.09.2016.
u 16:15

Generalni direktor Elektroprivreda HZHB mr.sc. Marinko Gilja sa suradnicima ugostio je na HE Rama predsjednika uprave HEP-a Pericu Jukića i njegove najbliže suradnika. Povod toga susreta bio je unaprjeđenje poslovne suradnje i zajedničko buduće ulaganje u nove energetske kapacitete, posebno u projekte koji se temelje na korištenju obnovljivih izvora energije.

Planiramo potpisivanje protokola o suradnji između oba poduzeća kako bismo ostavrili bolje poslovne rezultate, prihode i raspoloživost sustava, naglasio je predsjednik uprave HEP-a.

Potpisvanje sporazuma o zajedničkoj suradnji očekuje se uskoro nakon njegove tehničke pripreme.

Ta je suradnja na korist objema elektroprivredama, a budući projekti će se temeljiti na iskorištenju hidropotencijala i sunečeve energije, istaknuo je generalni direktor Marinko Gilja.

Na taj način Elektroprivreda Herceg Bosne dobila bi veći energetski kapacitet, povećala prodaju i imala sigurniju vlastitu opskrbu električnom energijom, a otvorila bi se i nova radna mjesta.

Nastavak je to uspješne dosadašnje suradnje dviju elektroprivreda.

Ključne riječi
HEP

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?