Predstavljajući se kao Mario Marić

U Zvorniku uhićen prevarant Škiljo

Mišo
30.12.2016.
u 14:45

Mišo Škiljević Škiljo (23) uhićen je u Zvorniku, i to zbog sumnje da je prevario nekoliko vlasnika rent-a-car agencija u BiH i to tako što je od njih unajmio auta, koja im više nije vraćao, potvrdio je Izudin Šarić, glasnogovornik MUP-a TŽ.

- Predstavljajući se kao Mario Marić, unajmljivao je vozila plaćajući uslugu vlasnicima lažnim novcem. Uglavnom je tražio da mu se automobil doveze na određenu adresu, a kao garanciju vlasniku agencije ostavljao bi lažne dokumente, bh. osobnu kartu i vozačku dozvolu Švicarske, obje na ime Mario Marić. Na taj način je ukrao deset automobila, a njemu se zajedno sa vozilima gubio svaki trag. Kada bi vlasnici shvatili da su prevareni i da u svom posjedu imaju lažne dokumente i novac, već bi bilo prekasno- navode iz policije. Inače, jedna od posljednjih njegovih žrtava bio je Nedžad Cviko iz Brčkog, koji mu je ustupio svog kombija Ford Transit po cijeni od 150 eura. Vozilo je kod izvjesnog Marija Marića trebalo ostati dva dana, ali se on vlasniku automobila više nije javio.

Cviko je sve prijavio policiji, a informaciju o potrazi za prevarantom objavio je i na društvenim mrežama. Ubrzo  je dobio informacije  o identitetu prevaranta i njegovom kretanju. Saznao je i da boravi u Zvorniku.

- Zanimljivo je da se tek po objavi informacije o prevarantu na društvenoj mreži Facebook otvorila "pandorina kutija". Javio mi se veliki broj žrtava istog prevaranta, te nekoliko njih koje nije uspio nasamariti- kaže Cviko, koji vjeruje da iza Škilje stoji organizirana skupina koja se bavi krađom vozila i prodajom njihovih dijelova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije