Obitelj i dom za uživanje

Detalji koji unose toplinu u svaki dom

bijela spavaća soba
Thinkstock
24.11.2015.
u 06:15

Svaki novi dodatak koji odaberemo za stan uvijek nas može razveseliti. Ako imate želju malo osvježiti dom, poslušajte poneki savjet jer ih stručnjaci i dizajneri interijera sa svih strana svijeta uvijek spominju.
Rasvjeta
Jedna zgodna podna ili lampa osvježit će prostor, a ne trebate izdvojiti puno novca za nju.
Stavite jastuke na stolice
Čak i ako imate tapecirane stolice, možete dodati jastučiće koji će ‘podići’ blagovaonicu, ali će vama i gostima biti udobnije dok se gostite ili čavrljate uz kavicu.
Stolica u kupaonici
Da u prostorima poput kupaonice ili hodnika ne treba stavljati dodatan namještaj, stvar je prošlosti. Kupaonica je pravo malo utočište.
Komadi drveta u košari
Ako imate peć na drva ili spadate među sretnike koji u kući imaju kamin, svakako iskoristite tu prednost pa prostoriju dekorirajte s lijepom košarom u kojoj je nekoliko komada cjepanica.
Osvježite sjedeći namještaj
Presvlake za namještaj nekada je bilo teško pronaći, a šivanje je bilo skupo. No, danas to nije slučaj pa sjedeću garnituru ili fotelju možete povoljnije presvući. Ako vam se slučajno sviđaju klasične presvlake koje dodiruju podove, svakako ih odaberite jer zbog više tkanine boravak će biti još ugodniji.
Stvorite kutak za čitanje i opuštanje
Klupica pod prozorom idealno je mjesto na kojem možete razmišljati, odmarati se ili čitati.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije