Odnosi dva HDZ-a opteretili HNS
Povratak na članak

Deklaracija HNS-a rješenje hrvatskog pitanja

Najveća odgovornost za povratak povjerenja je na čelnicima dva HDZ-a

Komentari 5

BR
brodarevac
09:39 14.01.2014.

Zar opet da punimo kesu Čoviću dajte ljudi nek neko drugi bar malo krade mjesto njega. On se stvarno nakrao za dva života, njemu je sad najvažnije da mu optužbe zastare. Raguž je pošten i mlad političar, i ako je pametan bar će tražiti da se Čović udalji iz svega.

VL
MA
mate45
17:00 14.01.2014.

HDZ BiH na čerlu sa Dr. Čovićem je daleko više dobio na popularnosti kad su iz njega izišli fotelčjaši osnivajući HDZ 1990 uz pomoć najvećeg kriminalca Sanadera. HDZ (jedan je HDZ) je svoju izbornu pobjedu stavio u funkciju svehrvatske slogege i zagovarao osnivanje HNS gdje bi se okupile sve hrvatske snage da konačno hrvatski narod u BiH bude ravnopravan ostalim narodima. To nije bilo u interesu foteljašima (HSP ;Boljitak pa su izdali hrvatski narod i prodali se za par foztelja bošnjačkim strankama. U svim županijama je funkcioniralo zajedništvo HDZ-ova izuzev u HBŽ gdje je tašti Rimac zamislio da će ovo zajedništvo iskoristiti za osobne interese. Sad kad mu je to propalo nastoji razbiti Hrvatsku slogu. HDZ BiH je izvorni Tuđmanov HDZ a HDZ 1990 je Sanaderov HDZ.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.