Hypo banka

Darovi za posjetitelje Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa

19.12.2015.
u 07:00

Hypo na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu najmlađe razveselio Hypo zabavnim parkom s vrtuljkom, vlakićima i autićima

U suradnji s Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketom, Hypo banka ove godine organizira darivanje za posjetitelje Marketa.

Dovoljno je nakon obavljene kupnje u kućicama od prodavača preuzeti kupon, ispuniti ga i ubaciti u jednu od za to predviđenih kutija postavljenih na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu.

Time se dobiva šansa da na dar dobijete Hypo Visa poklon kartice sa 70 KM ili neke od drugih darova. Tjedan darivanja bit će održan svake subote u PAN Winter Pubu prije večernjih koncerata, a imena dobitnika će biti objavljena na Facebook stranici Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Hypo se na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu pobrinuo i za najmlađe osiguravši im Hypo zabavni park s vrtuljkom, vlakićima i autićima.

U subotu, 19. prosinca, za sve mališane koji vole bojati i crtati pripremljeno je druženje s Hypkom u Argeta Junior Play Houseu od 11 do 12 sati, a svaki trud mališana Hypko nagrađuje darovima. Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete doznati preko Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?