BANJA LUKA

Danas sastanak Dodika i Govedarice

dodik i govedarica
11.11.2016.
u 09:22

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarat će danas s liderom SDS-a Vukotom Govedaricom. Iz Dodikovog ureda je sastanak najavljen u 15 sati u Palači RS-a u Banjoj Luci, javlja Fena. 

Nakon izbora Govedarice za novog predsjednika najjače oporbene stranke, Dodik mu je čestitao i pozvao na razgovor o, kako je naveo, svim pitanjima bitnim za RS i njen narod.

Predsjednik SDS-а je ranije tvrdio da će se odazvati na sastanak s Dodikom pod uvjetom da odredi teme razgovora, jer ne želi sastanak pro forme. Spreman je, naveo je, razgovarati u interesu građana RS-a.

-Osobno  sumnjam u iskrene namjere predsjednika RS-a, koji je i predsjednik SNSD-a i više puta je pokazao da mu je, prije svega, važan interes njegove političke stranke, što nas dovodi do toga kako i na koji način da se opredijelimo o ovom pitanju - rekao je Govedarica ranije novinarima.

Vukota Govedarica izabran je za predsjednika SDS-a nakon što je Mladen Bosić podnio ostavku na ovu funkciju zbog loših izbornih rezultata ove stranke na proteklim lokalnim izborima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?