najava

Danas redovna sjednica Zastupničkog doma Parlamenta FBiH

28.06.2022.
u 08:12

Redovita sjednica Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH sazvana je za danas u sjedištu tog parlamenta u Sarajevu.

U najavljenom dnevnom redu je više zakona predloženo po skraćenom postupku, među njima Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o upravnom postupku, Prijedlog zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zdravstvenom osiguranju, kao i Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o računovodstvu i reviziji FBiH.

U redovitoj proceduri je Prijedlog zakona o ustanovama socijalne zaštite Federacije BiH.

Za ovu sjednicu je planirano i podnošenje izvještaja o prošlogodišnjem radu Vlade FBiH te izvršenju federalnog proračuna.

Među ostalim prijedlozima su izvještaji o poslovanju poduzeća BH Pošta d.o.o. Sarajevo, Hrvatske pošte d.o.o. Mostar te o izvršenju programa rada Agencije za reviziju privatizacije u FBiH i Analitički izvještaj Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH za 2021. godinu.

Informacija o izvršenim revizijama privatizacije državnog kapitala gospodarskih društava i banaka u BiH za razdoblje siječanj - lipanj 2021. također je jedna od najavljenih točki dnevnog reda.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?