SIP BIH

Danas počinje tiskanje glasačkih listića za opće izbore

izbori mostar
Stojan Lasić
08.08.2022.
u 08:57

Tiskanje glasačkih listića za opće izbore u BiH, zakazane za 2. listopada ove godine, počinje danas. Predsjednik Središnjeg izbornog povjerenstva BiH Suad Arnautović tim će povodom dati izjavu za medije na adresi kompanije Unioninvestplastika koja je dobila posao tiskanja glasačkih listića.

Arnautović je kazao za Fenu kako će SIP BiH sutra imati sjednicu i nekoliko aktivnosti koje su u vezi s vremenskim planom i rokovima aktivnosti.

- Prije svega, donijet ćemo odluku o kompenzacijskim listama, o ovjeri kompenzacijskih lista. Zatim, prvi put, krećemo s dvodnevnom obukom kojom ćemo educirati promatrače i osobe ovlaštene za podnošenje prigovora i žalbi iz političkih stranaka. To su oni koji su zaposleni ili angažirani aktivisti političkih stranaka. Nudi im se SIP BiH kako bi ih educirao u tehničkom smislu, da se bolje pripreme za promatranje izbornog procesa i svakako za podnošenje prigovora i žalbi - naveo je Arnautović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije