Slojevito se odjenite

Danas oblačno s kišom, osjetljive osobe će mijenjati raspoloženje

30.03.2021.
u 10:44

Danas će prevladavati pretežno oblačno vrijeme. Više sunčanog vremena na jugu zemlje.

Slaba kiša može padati uglavnom na istoku i sjeveroistoku Bosne, rijeđe u središnjim područjima. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između tri i osam, na jugu zemlje do 12 stupnjeva, dok će najviša ići do 18 stupnjeva.

Biometeorološka prognoza je povoljna. U unutrašnjosti zemlje, izraženija naoblaka tijekom prijepodneva, kod osjetljivih osoba mogla bi uvjetovati manje poteškoće poput promjene raspoloženja, nervoze, dekoncentracije, pri tome će se opća slika poboljšavati sa odmicanjem dana. Na jugu će, uz duže sunčane intervale, biti ugodnije. Poželjno je slojevito se odjenuti i ne pretjerivati sa aktivnostima, s obzirom na to da će temperature biti relativno visoke.

Sutra će u BiH biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u sjeveroistočnim područjima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od četiri do 10, na jugu do 13, a najviša dnevna od devet do 15, na jugu i sjeveru do 20 stupnjeva.

I u srijedu nas očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prema kraju dana i u večernjim satima razvedravanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?