sastanak s predstavnicima UNICEF-a

Dalić: Stvaranje uvjeta za odgoj djece najbolje je ulaganje i naša obveza

dalic
20.12.2016.
u 15:42

Predstavnici Vlade Hercegbosanske županije, predsjednik Vlade Draško Dalić, ministar znanosti, prosvjete, kulture i športa, Petar Galić i ministar Rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih, Dragoslav Topić održali su danas radni sastanak s predstavnicom UNICEF-a u BiH, Geetom Narayan i zamjenicom predstavnice Annom Ratti.

Tijekom sastanka razgovaralo se o zajedničkim aktivnostima na projektima Unaprjeđenja ranog rasta i razvoja djeteta u Hercegbosanskoj županiji, Promociji interkulturalnog dijaloga, inkluzivnog i mirovnog obrazovanja i prevenciji nasilja među djecom i projektu Povećajmo mogućnost djeci u BiH za rano učenje.

Predstavnica UNICEF-a u BiH, Geeta Narayan izrazila je zadovoljstvo što je Vlada Hercegbosanske županije zajedno s lokalnim zajednicama uz pomoć UNICEF-a implementirala navedene projekte predškolskog odgoja i ranog rasta i razvoja te time postala primjer ostalim županijama u Bosni i Hercegovini.

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Draško Dalić zahvalio je predstavnicima UNICEF-a na dosadašnjoj suradnji i izrazio zadovoljstvo njenim postojanjem. Naglasivši potrebu nastavka suradnje predsjednik Vlade rekao je da je potrebno pokrenute projekte nastaviti i u budućnosti s obzirom da se radi o djeci. 

„Ulaganje u ove projekte i stvaranje uvjeta za odgoj djece najbolje je ulaganje i naša je obveza. Stoga će Vlada Hercegbosanske županije i dalje podržavati aktivnosti u nastavku projekata“, rekao je predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, priopćeno je iz Vlade HBŽ. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije