Ministar vanjskih poslova BiH

Crnadak primio u posjetu veleposlanicu Bodonyi

veleposlnica
11.10.2016.
u 17:45

 Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak danas je  primio u posjetu veleposlanicu Republike Francuske u BiH Claire Bodonyi.

Ministar Crnadak i veleposlanica Bodonyi su razmijenili mišljenje o aktualnoj situaciji u Siriji. Izražena je obostrana nada kako će se ovaj tragični sukob, naročito borbe oko Alepa, što hitnije zaustaviti.

Ministar Crnadak je izjavio da se u Bosni i Hercegovini budno prati razvoj situacije u ovoj bliskoistočnoj državi, te da ćemo, uprkos skromnom utjecaju na međunarodne odnose, uvijek nastojati dati puni doprinos rješavanju sukoba mirnim putem i dijalogom.

Istakao je da se Bosna i Hercegovina zalaže za diplomatsko rješenje krize u Siriji, te se složio sa ocjenom da je doprema humanitarne pomoći građanima u pogođenim područjima neophodna.

Također, sugovornici su razgovarali i o aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, prije svega, Reformskoj agendi i nedavnim lokalnim izborima, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?