sastanak u okviru Summita

Crnadak: Pitanje mladih i borba protiv korupcije među najznačajnijim pitanjima za BiH

Igor Crnadak
09.07.2018.
u 19:39

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak sudjelovao je danas na Plenarnom sastanku ministara vanjskih poslova u okviru Sumita o zapadnom Balkanu koji se održava u Londonu.

Tijekom obraćanja ministar Crnadak je naglasio da je važno da su pitanje mladih i borba protiv korupcije među glavnim temama Summita u Londonu, jer su to pitanja koja su među najznačajnijim za BiH i za nastavak reformi.

Ministar Crnadak je izrazio nadu da će Sumit u Londonu potvrditi opredjeljenje Europske unije da nastavi s proširenjem na zapadni Balkan, te je pozdravio najavljenu dodatnu financijsku podršku za regiju od Europske komisije i Velike Britanije.

Tijekom sastanka ministri su razgovarali i o drugim sigurnosim temama, poput borbe protiv organiziranog kriminala, terorizma i pitanja migracija, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?