odluka

Crna Gora od ponoći otvorila sve granične prijelaze

01.06.2020.
u 07:45

Svi granični prelazi između Crne Gore i susjednih zemalja otvoreni su od ponoći, odluka je Nacionalnog koordinacijskog tijela za zarazne bolesti.

U ponoć su otvoreni granični prijelazi s BiH - Šćepan Polje-Hum, na putnom pravcu Plužine-Foča, Šula-Vitina, na putnom pravcu Pljevlja-Foča, Sitnica-Zupci na putnom pravcu Herceg Novi-Trebinje i Meteljka-Metaljka na putnom pravcu Pljevlja-Čajniče, prenose agencije. 

Ostaje privremeno zatvoren putni granični prelaz Vraćenovići-Deleuša s BiH na putnom pravcu Nikšić-Bileća zbog gradnje granične infrastrukture.

Otvaraju se i granični prelazi sa Albanijom - Grnčar-Baškim, na putnom pravcu Plav-Skadar i Sukobin-Murićan na putnom pravcu Ulcinj-Skadar.

Bit će otvoren i granični prelaz s Hrvatskom Kobila-Vitaljina, na putnom pravcu Herceg Novi-Vitaljina-Dubrovnik.

Sa Srbijom se otvaraju prelazi Ranče-Jabuka, na putnom pravcu Pljevlja-Prijepolje, Vuče-Godovo na pravcu Rožaje-Tutin i Čemerno na putu Pljevlja-Priboj.

Na ovim putnim graničnim prelazima promet putnika i robe odvijat će se u skladu s važećim mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?