Predsjedatelj Predsjedništva BiH

Čović u posjetu HT ERONET-u: Vesele me odlični rezultati

14.12.2017.
u 14:13

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović, u pratnji savjetnice Sanje Bazine Crnokić, posjetio je HT ERONET gdje je razgovarao s predsjednikom i članovima Uprave – Vilimom Primorcem, Gordanom Bilić, Tomislavom Rukom i Goranom Kraljevićem, priopćeno je iz spomenute tvrtke.

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac zahvalio je predsjedniku Čoviću na posjetu te naglasio kako je situacija u ovoj tvrtki danas bitno drukčija od one od prije dvije godine, kada je tvrtka bila opterećena aferama, padom prihoda, negativnim rezultatom poslovanja.

- Ono što danas mogu sa zadovoljstvom istaknuti jest da je HT ERONET, dvije godine poslije, tvrtka sa stabilnim prihodima i smanjenim troškovima, a naš je cilj – daljnja stabilizacija, uvećanje vrijednosti tvrtke što, opet, možemo postići ulažući u ljude, naše klijente, našu mrežu, kao i tehnološki rast i napredak - kazao je Primorac.

Poručio je kako ova tvrtka želi biti tehnološki lider u svome području i stvoriti stabilne osnove za daljnje poslovanje, a iduća godina, u tome smislu, je i godina 4 G mreže. 

- Jako me veseli činjenica da je HT ERONET, iz jedne faze o kojoj smo slušali prije dvije godine i u kojoj se nije vidjela perspektiva niti optimizam, došao do ove razine - kazao je Čović.

- S naše strane, koliko mi kao vlast možemo učiniti, uvijek ćete imati potporu za vaše djelovanje, a sve radi još boljih rezultata i pozitivnog trenda koji je zamjetan u ove dvije godine - poručio je Čović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije