Predsjednik HNS BiH

Čović se oprostio od Grbešića: Bio je veliki gospodarstvenik, a još veći čovjek i prijatelj

23.08.2022.
u 21:07

Nakon tužne vijesti o smrti poznatog poduzetnika u BiH i Hrvatskoj Mirka Grbešića od njega se oprostio predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović. 

"Naš Mirko je bio veliki gospodarstvenik, a još veći čovjek i prijatelj. U tišini izuzetan humanitarac, u javnosti potvrđen kao čovjeka vizije i ideje. Naš Mirko bio je primjer i skrušenosti i veličine koja svima može biti nit vodilja uspješnosti kako u obitelji, tako i u poslu i u našeme životu. Život je pred njega stavio mnoge izazove i iskusenja.  I nekako je uvijek i iznova bio jači od života. Sve  do sada.  Svoju bolest je nosio, bio je svjestan onoga što dolazi. I razgovarali smo o tome.  Teško je pronaći riječi utjehe i biti spreman na napuštanje ovozemaljakoga svijeta jednog ovakvog prijatelja. Težak je to rastanak. Za mene privatno, ali i za sve one tisuđe ljudi o kojima je neposredno brinuo.  U poniznosti, u ovim trenucima, mogu samo zahvaliti se Bogu što sam imao priliku poznavati ga. Naposljetku, svi smo na ovom svijetu prolazni, a na nama je da na ovakvim primjerima učimo biti vrhunski ljudi", naveo je Dragan Čović u svojoj poruci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?