Primio Cormack i Fergusona

Čović: Prioritet BiH ostaje provedba reformi u nastavku procesa približavanja EU

covic
13.07.2016.
u 18:01

Veleposlanici Cormack i Ferguson su iskazali punu potporu Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije europskoj perspektivi Bosne i Hercegovine

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović primio je veleposlanicu SAD-a u BiH Maureen Cormack i veleposlanika Velike Britanije u BiH Edwarda Fergusona, u Uredu u Mostaru. Sugovornici su razgovarali o aktualnoj političkoj situaciji i izazovima na euroatlantskom putu Bosne i Hercegovine.

Čović je istaknuo da prioritet Bosne i Hercegovine i institucija na svim razinama vlasti nužno ostaje provedba reformi u nastavku procesa približavanja Europskoj uniji.

Veleposlanici Cormack i Ferguson su još jednom iskazali punu potporu Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije europskoj perspektivi Bosne i Hercegovine, kao i čvrstu opredijeljenost da je podupru u rješavanju svih izazova na tom putu, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije