posjet

Čović primio novoimenovanog veleposlanika Kraljevine Španjolske

24.07.2018.
u 15:55

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović primio je u nastupnu posjetu Josea Mariu Valdemora Gimeneza, novoimenovanog veleposlanika Kraljevine Španjolske u Bosni i Hercegovini.

Čović je poželio novoimenovanom veleposlaniku dobrodošlicu u Bosnu i Hercegovinu, te izrazio nadu u nastavak izvrsne suradnje dviju zemalja.

Također ga je informirao o političkoj situaciji u zemlji i kazao kako je, pored napretka kada su u pitanju integracije BiH u EU i NATO, jedan od trenutnih prioriteta osigurati legitimno zastupanje naroda na svim razinama vlasti u BiH.

Veleposlanik Gimenez je istaknuo kako Španjolska daje punu podršku Bosni i Hercegovini u procesu integracija, te da vjeruju u euroatlantsku perspektivu BiH.

Također je istaknuo da će nastojati učiniti sve što je u okviru njegovih ovlasti kako bi se unaprijedili već dobri odnosi dviju zemalja, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?