ZAHTJEV HDZ-A
Povratak na članak

Čović: Predložili smo da bude hrvatski član Predsjedništva BiH, i onih koji se ne izjašnjavaju...

Komentari 4

Avatar Booyakasha
Booyakasha
17:58 02.12.2021.

Eto pa što sam i konto da ne zaokružim Komšića i pustiti Hrvate da izaberu svoga predstavnika, morat ću ipak Komšića zaokružit i tako majorizovati Hrvate. Ovo pisem poslije izjava Covica (kaze da je u BiH bio gradjanski rat aa ne agresija Srbije) I Milanovica koji poredi genocide i kaze da svaka zrtva nije ista. Ma ja, najveći problem su ovima kao Milanoviću i Čoviću su ovi koji su ubijani, po njihovom bi ih trebalo skroz istrijebiti. Sta li se to desilo u Vukovaru, Milanovicu? SANDRA BENČIĆ ZALEDILA HRVATSKI SABOR: Ne možemo tražiti naše nestale, a istodobno podržavati u BiH one koji negiraju genocid nad bošnjačkim dječacima!

VL
IJ
I ja tebi
17:14 02.12.2021.

Ajde prekinite tu trakavicu i raziđite se kao ljudi a ne da vam se svijet smije kao majmunima u zološkom vrtu. Bakir pojma nema što hoće kao i većina političkog Sarajeva . Svijet je uvidio da su ispucali sve laži i podvale pa sad treba izaći sa istinom ali kako. I još jednom razlaz jer to je jedina opcija je se vi nemožete dogovoriti ni koliko je sati na taj način a ne što drugo.

VL
DE
debelacija
09:39 03.12.2021.

Hrvatska Teritorijalna Izborna Jedinica - HR Herceg Bosna!!!

VL
LO
lokve
14:30 02.12.2021.

"Mi predlažemo da bude hrvatski član Predsjedništva BiH i onih koji se ne izjašnjavaju kao predstavnici konstitutivnih naroda. Otvorili smo vrata da svi budu birani i da mogu biti kandidirani" al pod uslovom da se bira u Čitluku i Širokom brijegu kako je ovaj licimjeran misli da jepopio svu pamet. Kako ti nešto nećeš tako i drugi neće to što ti hoćeš i ti to jasno znaš, kakva je razlika između to dvoje.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.