sastanak s veleposlanicima

Čović i Izetbegović razgovarali s Nelsonom i Sattlerom o Izbornom zakonu

Foto: Twitter
09.12.2020.
u 18:44

Lideri HDZ-a BiH i SDA Dragan Čović i Bakir Izetbegović, sastali su se danas s veleposlanicima Sjedinjenih Američkih Država i Europske unije Ericom Nelsonom i Johannom Sattlerom.

Američko veleposlanstvo u Sarajevu je priopćilo da su bh. i međunarodni dužnosnici razgovarali o izmjenama Izbornog zakona BiH, preporukama Ureda za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) OESS-a i Grupe država za borbu protiv korupcije Vijeća Europe (GRECO) te implementaciji presuda Ustavnog suda BiH i Europskog suda za ljudska prava.

"Nadamo se da će duh suradnje, koji je omogućio izbore u Mostaru, voditi do ključnih reformi koje će jačati demokraciju, povjerenje građana u institucije i omogućiti napredak na putu euroatlantskih integracija BiH", objavilo je Veleposlanstvo SAD-a na Twitteru, prenosi Klix. 

Komentara 1

DA
Damir2965
21:39 09.12.2020.

Puna podrska gospodi Covicu i Izetbegovicu u iznalazenju rjesenja s kojim ce oba naroda biti zadovoljna. Zapravo su Hrvati i Bosnjaci jedan narod koje spijunske organizacije pokusavaju zavaditi. Ali u tome nece uspjeti. Zivjelo jedinstvo ova dva naroda

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?