Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Čović Dobili ste priliku da uskoro vi kreirate politiku

10. listopada 2015. u 06:15 0 komentara 350 prikaza

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održana je dodjela diploma i promocija polaznika jednogodišnje izobrazbe IV. generacije Političke akademije HDZ BiH. Diplome je polaznicima uručio predsjednik HDZ BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović.

Čović se obratio svim polaznicima PA HDZ BiH, između ostaloga, rekavši: "Zahvaljujem svima onima koji su pridonijeli da se ovaj projekt HDZ BiH ostvari. Ponosan sam na sve vas danas okupljene i poručujem vam da vi trebate razumjeti da je prigoda za bolji život u Bosni i Hercegovini i bolje uređenje društva u vašim rukama. Dobili ste priliku da uskoro vi kreirate politiku HDZ BiH i političku situaciju uopće u Bosni i Hercegovini. Moja želja je bila da vas danas osobno pozdravim i čestitam te kažem da su vam, uz samopouzdanje, naša vrata uvijek otvorena. Još jednom, svim polaznicima upućujem iskrene čestitke, a profesorima zahvale na trudu i obrazovanju koje su prenijeli na sve polaznike".

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.