predsjednik HNS-a BiH i HDZ-a BiH
Povratak na članak

Čović: Bošnjačka politika nije svjesna kamo ide

Ogromna je odgovornost na Bošnjacima da razumiju da u BiH imamo tri konstitutivna naroda i da ovo nikad neće biti građanska država“, istaknuo je Čović

Komentari 4

ZL
ZLIČKO
07:18 31.05.2018.

Konjina od ustašstva ne vidi ništa.Sam pao sam se ubio.

VL
KO
kosovo99
20:54 30.05.2018.

Ajde bre akademiče - ne tresi trešnju koja je već otresena. Prolupao si, propao i sada hajde marš u prvu domovinu; jen, dva, jen,dva... A ono za logor i UZP, to te neće mimoići. Ratni zločini ne zastarjevaju!

VL
Avatar Feral
Feral
18:51 31.05.2018.

Čoviću ne prdi siti siti smo i tebe i tvoga hrvatstva

VL
VI
vitezovi
07:03 31.05.2018.

Kosovaru....ako ko trese ono što je otreseno to ste vi bosnjaci...tresete ko i srbi 90"..puna usta bosne i hercegovine a na sve strane je ponižavate i razarate..navedi smo jedan primjer vašeg zalaganja za bih.a da je za sve narode...A štoo se tiće logora imali ste ih 10 puta više nego hrvati..pa se perete da su to bili sabirni centri..valjda tako ljepše zvući....A ratni zločina imate puno više u srdenjoj bosni nego ikok u bih..nadamo se jednog dana da će za zločine svi odgovarati..

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.