Veleposlanica SAD-a

Cormack: Bh. političari ne rade dovoljno da ostvare napredak

Maureen Cormack
14.09.2016.
u 11:59

Veleposlanica Sjedinjenih Američkih Država u BiH Maureen Cormack izjavila je kako se ne slaže s ocjenama bivšeg premijera Hrvatske Zorana Milanovića koji je nedavno u razgovoru s predstavnicima hrvatskih branitelja, između ostalog, ustvrdio kako je Bosna i Hercegovina "big shit".

- Uz dužno poštovanje, uopće se ne slažem s tim - kazala je veleposlanica Cormack u intervjuu objavljenom u novom broju magazina Start BiH.  

Odgovarajući na pitanje o bh. političarima, Maureen Cormack je naglasila kako je većina njih na položajima puno godina, a zemlja još uvijek ima iste probleme.

- Svugdje oko sebe vidim sjajne potencijale jer zemlja u srcu Europe, ima obrazovano stanovništvo i mnogo, mnogo šansi. Meni se čini da su političari više zainteresirani za osobnu dobit, nego pomoći građanima, dignuti ekonomiju, otvoriti radna mjesta i učiniti korake prema EU i NATO-u. Svladali su umjetnost koja se sastoji od toga da kažu ono što misle da treba da kažu, ali ne rade dovoljno da ostvare napredak – kazala je Cormack. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?