HAKER OTKRIO

Clinton nacrtao sotonu kako šapuće Miloševiću?

klintonova
Foto: Agencije
09.12.2013.
u 09:02

Politički orijentirani haker pod pseudonimom Guccifer objavio je na siteu Gawker.com kroki crteže koje je Bill Clinton išarao na službenim dokumentima

U javnost su iscurili zanimljivi dokumenti u kojima se vidi kreativnost bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona.

Zanimljivi crteži

Politički orijentirani haker pod pseudonimom Guccifer objavio je na siteu Gawker.com kroki crteže koje je Bill Clinton išarao na službenim dokumentima dok je, kao predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, raspravljao o ekonomskim sankcijama protiv Srbije i tadašnjem predsjedniku SRJ Slobodanu Miloševiću. Išarani dokument koji je ugledao svijetlo dana jedan je od pet koje je Guccifer našao kada je upao u računalni sustav Knjižnice Klinton, piše Dnevni avaz.

Spis je nastao sredinom devedesetih godina i bavi se mogućim ukidanjem ekonomskih sankcija SR Jugoslaviji, koju su činili Srbija i Crna Gora.

Situacija u BiH

Clinton ga je išarao dok je brifovan o situaciji na terenu u Bosni i Hercegovini, kao i o mogućim dobrim i lošim stranama ukidanja sankcija. Ovo je prva skica, koju je Clinton nacrtao neposredno uz pasuse u kojima se spominje Slobodan Milošević. S lijeve strane nacrtana je karikatura muškarca koji likom, po karakterističnim obrazima, najviše podsjeća na Slobodana Miloševića. Iza njega je nacrtana bizarna kreatura s tijelom životinje, krilima i ljudskom glavom. Pretpostavit je da se radi o vragu, jer karikatura izgleda kao da ima rogove i kopita. Nakon pogleda na crtež stječe se dojam da je Clinton želio reći da Milošević radi po nalogu vraga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije