Bivši američki predsjednik
Povratak na članak

Clinton: Hrvatska je u poziciji da podržava hrvatskog predstavnika u Predsjedništvu BiH

Komentari 3

JO
JohnConnor
16:44 13.07.2015.

Sta sad hoce Clinton? Godinama su slali visoke predstavnike da sustavo obespravjaju BH Hrvate; visoke predstavnike kroz cije odluke je medjunarodna zajednica izgubila i kredibilitet i autoritet. Najveca vicfigura od tih predstavnika je dakako V. Inzko koji je postavio matematicki aksiom po kojem je 5 trecina od 17, samo da politicki edliminira Hrvate. To je sve toliko tuzno, ali ipak uvijek kad se sjetim Inzkovog teorema umirem od smjeha. Sad kad im projekt Dayton definitivno propada i kad je lakse naci prase u Ankari nego katolika u Sarajevu, koji ce se usuditi rec da je Hrvat treba im novi Tudjman iz Hrvatske da napravi neku novu politicku Oluju u BiH i dovede u red to lakrdiju od drzave.

VL
JO
JohnConnor
18:09 13.07.2015.

Clinton: Hrvatska je u poziciji da podržava hrvatskog predstavnika u Predsjedništvu BiH. Clinton je jedan saljivdzija, mozda su mu dali neku dobru sljivu prije interviewa. Tudjman im je s Olujom zaustavio rat kad se i NATO nije usudio bombardirati srpskeke polozaje iz zraka i kad je A. Izetbegovic vodjama Bosnjaka iz Srebrenice, Zepe itd otprilike rekao: "Cetnici ce pobijati 5000 Bosnjaka i NATO ce bombardirati Srbe". I na kraju Srbi naprave masakr u Srebrenici, a Nato-a nigdje. Onda u toj bezmocnosti Zapada krenu Hrvati s Olujom i zaustave rat, a kao znak zahvalnosti Bosnjaci i Medunarodna Zajednica pokusavaju vec 20 godina da okrive Hrvate za neku agresiju. Valjda zato jer su i jedni i drugi svjesni da BiH (Bosnjaci) kao drzava ne moze da prezivi pa im treba neki sponzor. Srbija tu otpada zato jer i sama grca u govnima, a islamski svijet daje lovu samo za dzamije i islamske skole i naravno za obuku islamskih ratnika. Ali u tome i je problem. S jedne strane MZ hoce upravo da potvrdi kaznu u Haagu (Praljak i Co., koji su se vec 93. borili protiv Islamske Drzave) protiv Hrvatske, a odjednom Bosna postala centar za obuku islamski terorista. Posto MZ nema pojma sta da radi, tko im prvi pada napamet? Onaj tko se 400 godina borio protiv Islamske Drzave, mi Hrvati. Sjetili se oni bi im mi Hrvati mogli biti od koristi, pa se sad Clinton nesto brblja. Zato Clintone pokri se s usima i cuti.

VL
KR
krtica
18:31 13.07.2015.

kakva je ovo svinjarija! i nakon dvadeset godina ponovno stavlja nos gdje mu nije mjesto...! dejtonom si upropastio hrvatski narod, a sada, navodno, "novim ssavjetima" pokusavas polizati ono sto si pokenjao! najbolje rjesenje: odmakni prste i hrvatima ce biti mnogo bolje bez tebe! apage satanas!

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.