Akcija "Ispružena ruka"

Članovi HUM-a razveselili dvoje učenika s odjećom za zimu

24.10.2021.
u 17:15

Zajedno sa učiteljicom OŠ Bila Anitom Stojičić za dvoje učenika kupili smo odjeću za nadolazeća hladnija razdoblja. Zahvaljujemo svima koji na bilo koji način sudjeluju njiovoj akciji ,,Ispružena ruka”,  rekli su nam iz Udruge

Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni koja je nedavno pokrenula akciju pod nazivom ,,Ispružena ruka” u kojoj žele obići, posjetiti i pomoći ugroženim obiteljima u skladu s njihovim mogućnostima, već je uspjela pomoći nekima. 

Prošli tjedan su članovi Hrvatske udruge mladih razveselili dvoje učenika kojima su kupili odjeću za predstojeću zimu koja je pred nama. 

"Zajedno sa učiteljicom OŠ Bila Anitom Stojičić za dvoje učenika kupili smo odjeću za nadolazeća hladnija razdoblja. Zahvaljujemo svima koji na bilo koji način sudjeluju njiovoj akciji ,,Ispružena ruka”",  rekli su nam iz Udruge te podjetili da se svi podaci oko ove akcije mogu pronaći na njihovoj Facebook stranici

Ključne riječi
Hum

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije