Cities with no limits

Članice IACES LC Mostar sudjelovale na IACES-ovom Međunarodom događaju za studente građevinarstva

10.06.2022.
u 15:26

Članice Međunarodne udruge studenata građevinarstva IACES LC Mostar, Martina Moro, Dragana Markota i Anamarija Gadžić sudjelovale su na IACES-ovom Međunarodom događaju za studente građevinarstva „Cities with no limits“ u organizaciji IACES LC Thessaloniki koji je održan u Thessalonikiju u Grčkoj od 22. do 29. svibnja 2022. godine. 

Tijekom sedmodnevnog druženja članice IACES LC Mostar predstavile su svoju udrugu sa Lokalnim uredom u Mostaru, Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije i Sveučilište u Mostaru, državu kao i kulturne i narodne običaje među brojnim zemljama iz svijeta. Tijekom događaja imale su priliku sudjelovati na radionici “EVS Charging Station Placement” gdje su dobile zadatak da pokušaju postaviti stanice za punjenje električnih automobila na najoptimalnija mjesta u gradu.

Najuspješnije rješenje predstavio je tim u kojem su bile studentice Martina i Dragana. Događaj je bio obogaćen stručnim i zabavnim programom, posjetom tvornici cementa Titan, te brojnim obilascima kulturnih i povijesnih znamenitosti grada Thessalonikija.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije