Odjel za zdravstvo

Cijepljenje protiv gripe u Brčkom kreće 11. studenoga

cjepivo
08.11.2019.
u 11:53

Cijepljenje je besplatno za osobe starije od 65 godina života, kronične bolesnike, osobe s posebnim potrebama, korisnicima socijalne pomoći, obitelji poginulih branitelja, ratne vojne invalide, civilne žrtve rata, dobrovoljne davatelje krvi koji su krv dali više od deset puta te za osobe koje su na trajnom kolektivnom smještaju

Cijepljenje protiv gripe u sezoni 2019./2020. za stanovništvo Brčko distrikta BiH počet će od 11. studenog ove godine, priopćeno je iz Odjela za zdravstvo i ostale usluge Brčko distrikta BiH.

Cijepljenje je besplatno za osobe starije od 65 godina života, kronične bolesnike, osobe s posebnim potrebama, korisnicima socijalne pomoći, obitelji poginulih branitelja, ratne vojne invalide, civilne žrtve rata, dobrovoljne davatelje krvi koji su krv dali više od deset puta te za osobe koje su na trajnom kolektivnom smještaju (domovi za skrb starijih osoba, starački domovi) i osobe zaposlene u zdravstvenim ustanovama.

Cijena jedne doze cjepiva za one koji ne spadaju u oslobođene kategorije je 20 maraka.

Sastav cjepiva odgovara preporukama Svjetske zdravstvene organizacije za ovu sezonu.

Cijepljenje će se obavljati svakim radnim danom od 8 do 15 sati u Pododjelu za javno zdravstvo Brčko distrikta BiH i zdravstvenim stanicama Maoča, Bijela i Brezik, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije