novi virus

Četiri žrtve koronavirusa u BiH: Umrle dvije žene i dva muškarca

30.04.2020.
u 08:28

Četiri pacijenta, kod kojih je potvrđen koronavirus, preminule su u protekla 24 sata u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjoj Luci.

Radi se o dvije žene i dva muškarca, potvrđeno je danas iz te zdravstvene ustanove.

Preminula je sedamdesetdvogodišnja žena iz Banje Luke, koja je imala više udruženih bolesti. Liječena je u Odjeljenju intenzivne njege „Covid 19“ od 15. travnja ove godine.

Druga preminula je šezdesettrogodišnja žena iz Gradiške, koja je imala više kroničnih udruženih oboljenja. Pacijentica je liječena u Odjelu intenzivne njege „Covid 19“ od 27.travnja ove godine.

Treći pacijent je četrdesetosmogodišnji muškarac iz Srbca, koji je imao više roničnih bolesti. On je liječen u Odjelu „Covid 19“ Klinike za infektivne bolesti od 28. travnja ove godine.

Četvrti preminuli je šezdesetpetogodišnji muškarac iz Banje Luke, koji je imao više kroničnih udruženih bolesti. Pacijent je liječen u Odjelu intenzivne njege „Covid 19“ od 29. travnja ove godine.

U RS-u su do sada 34 osobe preminule od posljedica koronavirusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?