suradnja dvije medijske kuće

Čelnici HRT-a i RTV Herceg Bosne potpisali ugovor o suradnji

08.10.2020.
u 15:07

U Zagrebu je danas potpisan ugovor između čelnika Hrvatske radiotelevizije i Radiotelevizije Herceg Bosne. 

Na ovaj način je i službeno nastavljena suradnja dvije medijske kuće, a HRT i RTV Herceg Bosne su već nekoliko puta u zadnjih godinu dana realizirali zajedničke projekte i prijenose. Novim ugovorom je trasirana buduća suradnja i spremnost ove dvije kuće da krenu u nove projekte. 

Izaslanstvo RTV Herceg Bosne je predvodio ravnatelj Stipo Galić, a on je ovom prilikom rekao kako potpisani sporazum o suradnji predstavlja novi iskorak za medijsku kuću kojoj je na čelu, piše pogled.ba.

-Zadnjih godina smo intezivirali suradnju sa kolegama u Zagrebu i oni su već iskazali punu potporu radu RTV Herceg Bosne. Novi sporazum je potvrda dobrih odnosa i zajedničkih planova koje imamo u budućnosti. Idemo dalje kreirati što kvalitetniji TV program na zadovoljstvo svih naših gledatelja, osobito Hrvata u BiH kojima su godinama tražili TV program na svome jeziku. Sada ga imaju, a ovakvi sporazumi su samo jamstvo kako ćemo u budućnosti nastaviti napredovati - poručio je Galić. 

Potpisivanju sporazuma su nazočili i zastupnici u Saboru Republike Hrvatske koji dolaze iz Bosne i Hercegovine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?