Dan općine Busovača

Čavara: Za bilo kakve reforme trebaju nam stabilni politički odnosi

busovaca
16.08.2016.
u 13:46

Marinko Čavara je poručio da su neophodne reforme koje su već planirane

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je danas obilježavanju Dana općine Busovača. Svečanost obilježavanja započela je Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Busovača koju je otvorila predsjedateljica Općinskog vijeća Busovača Mirjana Plavčić. U svom obraćanju istaknula je da je Općina Busovača u svom radu usvojila visoke standarde koje će i u budućnosti
nastojati zadržati i unaprijediti.

Nazočnima se obratio i načelnik Općine Busovača Asim Mekić koji je istaknuo potrebu razvoja infrastrukturnih projekata koji utječu na kvalitetniji život u ovoj općini, te s planovima i prioritetima Općine Busovača.

U svom obraćanju predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara poručio je: „Kao i u drugim oblastima nama su neophodne reforme koje su već planirane, a za bilo kakve reforme trebaju nam stabilni politički odnosi i odgovornost svakog pojedinca u izvršavanju obveza. Posebno čestitam i zahvaljujem svima koji su doprinijeli razvoju pozitivnog ozračja u Busovači. Ovo je prigoda za razmjenu mišljenja i jačanja osjećaja da pripadamo istoj općini koja će uz našu suradnju napredovati.“

Tijekom Svečane sjednice dodijeljene su zahvalnice zaslužnim građanima, te prijateljima Općine Kiseljak koji su svojim radom i zalaganjem doprinijeli razvoju ove općine, a to su Odbojkaški klub „Busovača“, te organizacija ABF, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?