"Otvoreni dani cvijeća"

Čavara u Kiseljaku: Na ovim prostorima može se uspjeti radom i lijepo živjeti

cavara
15.06.2016.
u 15:31

Obitelj Miličević, prije desetak godina, krenula je s proizvodnjom cvijeća, a danas su jedni od vodećih proizvođača, poznati po cijeloj BiH

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara otvorio je danas manifestaciju "10. Otvoreni dani cvijeća" u Kiseljaku, priopćeno je iz Ureda predsjednika FBiH.

Manifestaciju, koja ima za cilj promociju proizvodnje cvijeća, razmjenu iskustava i druženje ljubitelja cvijeća, tradicionalno organizira "Rasadnik" Kiseljak, uspješno poduzeće obitelji Marine i Dragana Miličevića.

U svom govoru prilikom otvaranja manifestacije, Čavara je zahvalio na pozivu te čestitao obitelji Miličević i djelatnicima njihovog poduzeća na ostvarenom uspjehu.

"Svojim dolaskom želim dati potporu ovako jednom vrijednom timu obitelji i djelatnika. Vaš rad pokazuje da se na ovim prostorima može uspjeti radom i lijepo živjeti. Želim vam i dalje puno uspjeha, a obveza nas dužnosnika je da pomognemo uspješnom radu ovog poduzeća", istaknuo je Čavara.

Dragan Miličević zahvalio je okupljenima na dolasku i potpori te kratko predstavio rad svog obiteljskog poduzeća. Posebno je istaknuo kako je ponosan na svoje djelatnike bez čijeg vrijednog rada ovo poduzeće ne bi bilo toliko uspješno.

Obitelj Miličević, prije desetak godina, krenula je s proizvodnjom cvijeća, a danas su jedni od vodećih proizvođača, poznati po cijeloj BiH. Njihov rad i uzgoj ne temelji se samo na hortikulturi nego i na začinskom bilju te plantažama uzgoja voća.

Govoreći o budućim planovima, Miličević je istaknuo spremanje proizvoda za izvoz te stvaranje ozbiljnog vrtnog centra koji će objediniti plastenik u kojem će biti sav asortiman cvijeća, plantaže ukrasnog bilja i jagodičasto–bobičastog voća, navodi se u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?