SARAJEVO

Čavara primio u nastupni posjet veleposlanika NR Kine u BiH Ji Pinga

21.02.2023.
u 15:30

Prvi zamjenik predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Marinko Čavara primio je danas u nastupni posjet veleposlanika Narodne Republike Kine u BiH Ji Pinga.  

Veleposlanik NR Kine čestitao je Čavari na imenovanju za prvog zamjenika predsjedatelja Zastupničkog doma PSBiH, poželio uspješan rad, te izrazio uvjerenje za nastavak dobre suradnje.

Tijekom posjeta razgovarano je o odnosima između dvaju zemalja, te konstatirano da vladaju prijateljski odnosi i izuzetna suradnja koja se stalno unaprjeđuje u svim područjima djelovanja.

Poseban je naglasak stavljen na dosadašnjim i budućim zajedničkim realiziranim projektima, a veleposlanik NR Kine istaknuo je da kontinuirano ohrabruju investitore Kine kako bi se dodatno ojačala ekonomska i gospodarska suradnja između dvaju zemalja.

Također, sugovornici su se složili da je od velike važnosti i jačanje suradnje u području obrazovanja i kulture.

Čavara je veleposlanika NR Kine upoznao i o aktualnim političkim pitanjima i izazovima, zahvalio se na dosadašnjoj pomoći i potpori, te prijateljskom odnosu prema BiH, saopćeno je iz Ureda prvog zamjenika predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?