Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine

Čavara primio egipatskog veleposlanika

Čavara
23.06.2016.
u 16:27

 Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara primio je danas veleposlanika Arapske Republike Egipat u BiH Yassera El-Atawija i konzula Ramyja El-Mobayeda.

Čavara je s egipatskim diplomatima razgovarao o dobrim i prijateljskim odnosima dviju zemalja, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću predsjednika Federacije BiH.

Veleposlanik El-Atawi kazao je da Egipat i BiH imaju povijesno jako dobre odnose te da Egipat njeguje dobre odnose sa svim konstitutivnim narodima u BiH.

Istaknuo je da dobru suradnja između ovih dviju zemalja treba nastaviti i u budućnosti te da će Egipat dati punu potporu Bosni i Hercegovini na putu ka EU i NATO-u.

Predsjednik Federacije BiH izrazio je zadovoljstvo zbog takvog pristupa Egipta prema svim pripadnicima konstitutivnih naroda u BiH jer, kako je rekao, on utječe na dobar odnos Egipta i BiH, kao i na stabilnost BiH te istaknuo da je potpora Egipta vrlo značajna za našu zemlju, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije