Tradicionalna svečana večer

Čavara naglasio važnost gospodarskih odnosa između FBiH, BiH i Hrvatske

cavara podravka
13.04.2016.
u 10:47

Križevačko – neretvanska županija i Podravka pridonose daljnjem razvoju dobre suradnje i partnerskih odnosa te ukazuju na značaj bh. tržišta, istaknuo je Čavara

Tradicionalna svečana večer u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Podravke i domaćina Mostarskog sajma održana je sinoć, 12. travnja u hotelu „Mostar” u Mostaru.

Na svečanoj večeri, nazočnima se obratio i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara. U svom govoru, istaknuo je važnost gospodarskih odnosa između Federacije, Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske. Također, čestitao je Podravci na uspješnom radu i direktorici Dalfini Bošnjak na uspješnoj organizaciji međunarodnog sajma gospodarstva „Mostar 2016“.

„Jasno je da nema gospodarstva i gospodarske suradnje između država bez političke suradnje te je potrebno stvoriti i unaprijediti ambijent za razvoj i napredak gospodarstva. Organiziranjem svečane večeri i sudjelovanjem na međunarodnom sajmu gospodarstva „Mostar 2016“, Križevačko – neretvanska županija i Podravka pridonose daljnjem razvoju dobre suradnje i partnerskih odnosa te ukazuju na značaj bosansko – hercegovačkog tržišta“, istaknuo je predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?