jajce

Čavara i Lovrinović posjetili Jajce

10.08.2017.
u 10:25

Dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara i član Predsjedništva HDZ-a BiH i predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a BiH u Zastupničkom domu Parlamenta BiH Nikola Lovrinović, boravili su u službenoj posjeti u općini Jajce gdje su održali sastanak s novoizabranim Predsjedateljem Općinskog vijeća Jajce ujedno i Predsjednikom OO HDZ BiH Jajce Ivom Šimunovićem, zatim zamjenikom predsjedavatelja OV Jajce gospodinom Ivanom Jakeševićem te predsjednicom Kluba vijećnika koalicije „Zajedno za bolje sutra Jajcu“ Smiljkom Brtan.

Predsjedatelj OV Jajce gospodin Ivo Šimunović upoznao je predsjednika Federacije Bosne i Hercegovine i predsjednika Kluba HDZ-a BiH u Zastupničkom domu Parlamenta BiH o dugotrajnim pregovorima oko uspostave lokalne vlasti u općini Jajce, kao i sa završetkom tih pregovorima koji su rezultirali Sporazumom između dva bloka, jednog na čelu s SDA, a drugog na čelu S HDZ-om BiH. Na temeljima tog Sporazuma, postignuta je ravnopravna implementacija izbornih rezultata, što će u konačnici dovesti do znatnog poboljšanja položaja Hrvata u ovoj općini i stremiti ka punoj ravnopravnosti svih konstitutivnih naroda.

Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara i predsjednik Kluba zastupnika u Zastupničkom domu Parlamenta BiH Nikola Lovrinović dali su punu podršku predstavnicima Koalicije „Zajedno za bolje sutra Jajcu“ na čelu s gospodinom Šimunovićem te izrazili nadu da će u duhu međusobnog povjerenja i razumijevanja lokalna vlast funkcionirati u punom kapacitetu i u skladu sa zakonom, a na zadovoljavanju potreba svih stanovnike općine Jajce.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije