Posjetila 181 zemlju

Cassandra de Pecol pri posjetu BiH odlučila se za Mostar

12.11.2016.
u 10:00

Kada čujete da je netko putovao u 50 zemalja, budete impresionirani, ali ako je netko putovao u 100 - to je zaista fascinantno. Dvadesetsedmogodišnja Cassandra de Pecol iz Connecticuta već je posjetila 181 zemlju od srpnja 2015. godine, a među njima i Bosnu i Hercegovinu, odnosno Mostar.

Međutim, putovanje u svaku zemlju na svijetu treba posebno zabilježiti i dokumentirati.

Naime, Amerikanka je posjetila skoro svih 196 zemalja na planetu, što većinu ljudi ostavlja zapanjenim.

Ovoj dvadesetsedmogodišnjoj djevojci iz Conneticuta preostalo je još 15 zemalja koje nije posjetila.

Ona je na dobrom putu da obori Guinessov rekord za osobe koje su do sada najbrže putovale u sve suverene države (plus dodatnih 11 zemalja).

Njezino nevjerojatno putovanje zove se Expedition196, a putuje kao ambasadorica mira uime Međunarodnog instituta za mir.

Predstavnici ovog instituta su na Instagramu napisali da možda neće biti u stanju pratiti je u stopu kada je riječ o njezinim putovanjima, ali bar mogu slijediti njezina inspirativna putovanja preko te društvene mreže.

Mostar je još jednom tako dobio promociju u svjetskim medijima, a potez ove djevojke pokazuje kako je grad na Neretvi u svijetu još uvijek poznat po svojoj ljepoti, a ne po problemima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?