LJUBUŠKI

Buntićeva odvjetnica za 24sata: 'Nemojte me ništa pitati. Nema dokaza, ništa se ne može reći'

25.09.2023.
u 11:47

Novinari 24 sata prenose kako su razgovarali s odvjetnicom Denisa Buntića, bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca koji je pretukao ženu i kojem je pronađen arsenal oružja ispod kreveta. Buntić je priveden u petak u Ljubuškom, a nakon ispitivanja je odlukom suda pušten i neće u pritvor. Zabranjen mu je prilazak supruzi na manje od sto metara i mora se svaki dan javljati policiji.

Denisova supruga Klara kaže da Buntićeva majka radi na sudu u Ljubuškom. Dodala je da je Denis kum s tužiteljem, a tužiteljeva majka mu je odvjetnica. 

Novinari 24 sata dalje prenose kako su nazvali sud u Ljubuškom i zatražili razgovor s gospođom Buntić, koja radi kao viši referent, ali su im rekli da je nema na poslu.

Buntićeva odvjetnica Anki Hrstić nije bila raspoložena za razgovor.

- Ne želim davati nikakve informacije. Početak je postupka, ništa se ne može reći, nema dokaza - rekla nam Hrstić.

Podsjetimo, policija je pronašla više različitog oružja u Buntićevu domu, među kojima su i zolje i automatsko oružje. Također, snimka premlaćivanja koju nismo objavili jer je odveć mučna, također je obišla eter.

- Ne želim komentirati - kazala je na to odvjetnica Hrstić.

Iz Tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije potvrdili su da će uložiti žalbu na odluku Općinskog suda u Ljubuškom koji je odbio pritvor Denisu Buntiću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije