MOSTAR

Buhač se susrela s hrvatskom teniskom zvijezdom Dodigom

23.05.2024.
u 11:18

Predsjednica Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Marija Buhač susrela se s Ivanom Dodigom, članom hrvatske teniske reprezentacije i višestrukim pobjednikom Grand Slam turnira.

Dodig je, zajedno s bratom Mladenom, upoznao Buhač s nizom aktivnosti koje provode, kao i planovima za nove projekte na prostoru Čitluka, naravno s naglaskom na njihovo matično Međugorje. Naglasili su kako im je prioritet omogućiti djeci i mladima kvalitetnu športsku izobrazbu i prepoznavanje nadarenih kojima treba osigurati pretpostavke za osobni i profesionalni razvitak, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

- Ivan je nedvojbeno naše svjetski prepoznatljivo ime i raduje me kada čujem što sve ostvaruje i planira realizirati. Zahvaljujem mu ovom prigodom na odluci da se vrati rodnomu kraju i ulaže svoja sredstva u projekte koji će donijeti opće dobro kako Međugorju i Čitluku, tako i Hercegovini i našoj županiji u cjelini. Uvjerena sam kako će aktivnosti kojima su se braća Dodig posvetila imati osjetan učinak na broćansko gospodarstvo, osobito njegovu turističku granu – komentirala je predsjednica Vlade.

Ujedno je čestitala hrvatskoj teniskoj zvijezdi na priznanju za najboljega čitlučkog športaša u protekloj godini koje mu je dodijeljeno u sklopu proslave Dana Općine Čitluk.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije