objavio na društvenim mrežama

Bugojanski imam ef. Kemal Tokmić pronašao izgubljeni novac pa našao vlasnika

03.11.2022.
u 12:20

Glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Bugojno Kemal efendija Tokmić pronašao je svotu novca dok je išao na posao. Uzeo je novac i odmah objavio na društvenim mrežama kako je našao novac ostavivši svoj kontakt telefon.

- Javio mi se jutros čovjek koji je izgubio novac. On je u Austriji i doći će po novac za nekih 15 dana. Razveselio se kada je čuo da sam pronašao novac koji je izgubio. Radi se o iznosu u visini nešto manje od tisuku KM. Nešto je kupovao i ispalo mu je zajedno s jednom potvrdom, i nju sam pronašao. Zove se Anto Ljubas. Opisao je mjesto gdje je izgubio novac, koliko je izgubio i spomenuo je i potvrdu koja mu je tom prilikom ispala - priča ef. Tokmić, piše Faktor. 

On je novac pronašao jučer u blizini bugojanske gimnazije.

- Kada god dođe, njega će njegov novac čekati. Ljudi gube novac. Jučer mi se javila i neka žena, izgubila je novčanik s novcem, kod nje su bili euri. Žao mi je što ih nije pronašla - govori imam Tokmić.

Njegovu gestu su mnogobrojni građani pohvalili.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije