Istražuje se Transfer Ante Vukušića

Brbić je USKOK-u dao sve dokumente: 'Ništa nije sporno, spasili smo klub!'

Marin Brbić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
18.07.2015.
u 12:42

Poput požara jučer se proširila informacija kako su USKOK-ovi agenti upali u Hajdukove prostorije. Hajdukov glasnogovornik Alen Orlić demantirao nam je tu informaciju, no potvrdio je da USKOK već nekoliko mjeseci istražuje transfer bivšeg Hajdukova napadača Ante Vukušića u Pescaru 2012. godine.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić o tome je obaviješten prije nekoliko mjeseci i USKOK-ovim je istražiteljima odavno predao sve dokumente vezane za ovaj transfer. Špekulira se da je Hajduk u tom poslu oštećen za više od pola milijuna eura, a u Hajduku kažu kako je sve usmjereno ka tome da se diskreditira Brbića uoči današnje skupštine kluba koja bi trebala potvrditi novi Nadzorni odbor.

- Ništa ne znam o tome, ne čitam portale niti novine. Trenutačno sam na pripremama u Italiji, nitko me iz USKOK-a nije kontaktirao - kazao je za 'Večernji list' Ante Vukušić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije